Darmowa dostawa od 250 PLN

BRIT Functional Snack Mineral Ham - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: Mało

Cena: 20.56

Cena: 20.56

szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
4
  • Allegro Smart! 4
  • Paczkomaty InPost 14
  • Kurier GLS 16
  • Kurier DPD 18

Więcej o produkcie

Gwarancja:
Brak
Specyfikacja
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Dodatkowe cechy Zdrowie ogólne
Dodatkowe cechy Okres wzrostu
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Wiek pupila Junior
Kategoria produktu Przysmak
Smak karmy Szynka
Bez cukru Tak
Brak sztucznych barwników Tak
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Główny smak Wieprzowina
Forma dawkowania Stały
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Efekty zdrowotne Zdrowe kości, zdrowy wzrost, silne i mocne zęby
Waga produktu 150 g
Kategoria Dla psa
Rodzaj opakowania Saszetka
Rodzaj przysmaku Dla szczeniąt
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Wiosna
Bez soi Tak
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Wiek zwierzęcia Szczenięta
Rodzaj zwierzęcia Pies
Bez konserwantów Tak
Rasa psa Każda rasa
Bezglutenowe Tak
Skład Dehydratyzowana szynka (26%), dynia (22%), soczewica czerwona (16%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* łososia (8%), sos* z łososia (5%), kolagen* (4%), skorupki jaj (1,2%), suszone algi morskie Kelp (1%), montmorylonit (1%), olej z łososia (1%), kwas fulwowy (0,5%), minerały, ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15x109 komórek/kg). *hydrolizat
Białko 28%
Zawartość tłuszczu 3%
Zawartość wilgoci 17%
Popiół surowy 9,2%
Włókna surowe 0,9%
Szerokość 110mm
Długość 35mm
Wysokość 160mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

• Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
• Trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
• Nie stosować jako zamiennik zbilansowanej diety.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: