Darmowa dostawa od 250 PLN

Bref Power Tłuszcz i Przypalenia 750 ml

Symbol: 1259-0

Bref Fett &Eingebranntes

Dostępność: Duża dostępność

Cena: 32.48

Cena: 32.48

szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
14
  • Paczkomaty InPost 14

Bref Power Fett & Eingebranntes to skuteczny środek do czyszczenia kuchni, który błyskawicznie usuwa tłuste zabrudzenia i przypalenia. Dzięki innowacyjnej formule grease-stop zmniejsza przyczepność tłuszczu, co ułatwia jego szybkie i efektywne usunięcie.

Silna formuła sprawia, że produkt skutecznie działa na różnych powierzchniach, takich jak kuchenki, piekarniki, okapy, blaty i inne elementy kuchenne. Głowica natryskowa zapewnia precyzyjne rozprowadzenie środka, maksymalizując jego skuteczność i ograniczając zużycie. Po użyciu pozostawia przyjemny, świeży zapach i długotrwałą czystość.

Zapomnij o uporczywym szorowaniu - wybierz Bref Power i ciesz się czystą i lśniącą kuchnią bez wysiłku! Zamów już teraz i przekonaj się o jego mocy!

Pojemność: 750 ml

Składniki: <5%: niejonowe środki powierzchniowo czynne, fosfoniany. Inne składniki: substancje zapachowe.

NIEBEZPIECZEŃSTWO
Powoduje poważne podrażnienie oczu.
W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarza należy przygotować pojemnik lub etykietę.
Trzymać z dala od dzieci.
Unikać wdychania pyłu / dymu / gazu / mgły / oparów / aerozolu.
Stosować wyłącznie na zewnątrz lub w dobrze wentylowanym pomieszczeniu.
Nosić rękawice ochronne / odzież ochronną / ochronę oczu / ochronę twarzy.
W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Jeśli to możliwe, usuń wszelkie istniejące soczewki kontaktowe. Kontynuuj płukanie.
Jeśli podrażnienie oczu utrzymuje się: Zasięgnąć porady / zgłosić się pod opiekę lekarza.
Parametry:
Marka::
Bref
Wersja::
Fett &Eingebranntes
Kraj pochodzenia::
Niemcy
Ilość w kartonie::
12
Objętość towaru w mililitrach dla jednostki standardowej:
750
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: