Darmowa dostawa od 250 PLN
Brak towaru

Kuchenka Clatronic DKP 3583 (Płyta elektryczna; 2 pola grzejne; 2500W; kolor biały)

Symbol: DKP 3583

Dostępność: Brak towaru

Cena: 207.24

Cena: 207.24

szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11.49
  • Allegro Paczkomaty InPost 11.49
  • Allegro miniKurier24 InPost 12.49
  • Allegro Kurier24 InPost 14.99
  • Allegro Kurier DHL (AD) 14.99
  • Kurier GLS 16
  • Allegro Kurier DPD 18

Więcej o produkcie

Gwarancja:
24 miesięcy
Specyfikacja
Liczba palników/stref gotowania 2 strefy
Rodzaj płyty grzejnej Płyta uszczelniona
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 2 Prąd elektryczny
Kształt strefy gotowania 2 Okrągły
Moc palnika/strefy grzewczej 2 1000 W
Rodzaj ramy Bezszkieletowy
Liczba płytek elektrycznych 2 stref(y)
Pozycja palnika/strefy grzewczej 2 Prawy
Średnica palnika/strefy grzewczej 2 150 mm
Pozycja palnika/strefy grzewczej 1 Lewy
Typ palnika/strefy grzewczej 1 Regularny
Moc palnika/strefy grzewczej 1 1500 W
Typ palnika/strefy grzewczej 2 Wrzenie
Średnica palnika/strefy grzewczej 1 180 mm
Kształt strefy gotowania 1 Okrągły
Kolor produktu Biały
Źródło zasilania palnika/strefy grzewczej 1 Prąd elektryczny
Umiejscowienie urządzenia Blat
Przyłącza (prąd) 2500 W
Napięcie wejściowe AC 230 V
Częstotliwość wejściowa AC 50 Hz
Waga produktu 3,4 kg
Typ kontroli Obrotowy
Pozycja panelu sterowania Przednie
Diody LED Tak
Piktogram(y) zagrożenia GHS06: Substancje toksyczne
Piktogram(y) zagrożenia GHS02: Substancje łatwopalne
Piktogram(y) zagrożenia GHS09: Substancje szkodliwe dla środowiska
Szerokość 500mm
Długość 325mm
Wysokość 95mm
Parametry:
Gwarancja:
24 miesięcy

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

• Unikać bezpośredniego kontaktu ze skórą i oczami.
• Nie wyrzucać produktu do zwykłego śmietnika, użytkować zgodnie z lokalnymi przepisami dotyczącymi utylizacji odpadów elektronicznych.
• Nie używać w pobliżu materiałów łatwopalnych.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: